4 + 4 =

Построена сглобяема къща Хубав дом с с три спални и РЗП 77,60 кв.м. Целта на къщата е с минимална площ да се постигне максимална функционалност. за да стане всичко това реално е направен компромис в рамките на допустимото. Разпределението е от три спални с големина между 9 кв.м. и 11 кв.м. Към всяка спалня има баня и тоалетна по 2,56 кв.м. Компромис е направен и с дневната, чиято площ възлиза на 19 кв.м. с антрето.

Сглобяемата къща е изградена с дървена носеща конструкция като захващанията между отделните лементи са посредством винтови и стоманени планки. Конструкцията на сглобяемата къща е допълнително укрепена посредством диагонали в ъглите Облицовката на носещата конструкция е с ОСБ 3-15 мм, което придава допълнителна стабилност на цялата сграда. За външна изолация е използван 100 мм. ЕПС с плътност 15-18 кг/м3. Дограмата е петкамерна с 32 мм стъклопакет четири сезона. Отвътре къщата е завършена с минерална вата Knauf ekoroll 100 мм. и два пласта гипсокартон на размината фуга. 

Покрива на къщата е двускатен на две нива като за покривно покритие са използвани керамични керемиди „Младост“ характерни с високи якостни показатели, добър дизаин и конкурентна цена.