10 + 6 =

Построена сглобяема къща Хубав дом с РЗП 110 кв.м. + 36 кв.м. веранда Къщата се сътои от: три спални със страндартна големина, входно антре, две бани плюс килер. Дневната плюс трапезарията е с полщ от 40,60 кв.м., което осигурява така необходимия комфорт. 

Сглобяемата къща е изградена с дървена носеща конструкция. Използван е първокачествен дървен материал, който е технически изсушен, рендосан  призмиран, прецизно калиброван с четиристранна фаска и сортиран по здравина в клас C24. Захващанията между отделните елементи са посредством винтови и стоманени планки. Използвани са висококачествени винтове за дърво Tornado DIN 7505 с диаметър от 6 до 8мм. и дължина от 100 до 260 мм. Облицовката на носещата конструкция е с ОСБ 3-20 мм, което придава допълнителна стабилност на цялата сграда. За външна изолация е предвиден 100 мм. ЕПС с плътност 15-18 кг/м3. Дограмата е петкамерна с 32 мм стъклопакет четири сезона. Отвътре къщата е завършена с каменна вата 150 мм. с прекъснат термомост и два пласта гипсокартон на размината фуга.

Покрива на къщата е двускатен вентилиран като за покривно покритие са предвидени керамични керемиди „Младост“ характерни с високи якостни показатели, добър дизаин и конкурентна цена.