12 + 15 =

Построена сглобяема къща Хубав дом с РЗП 66,70 кв.м. в с. Искрец Къщата се сътои от: две спални със страндартна големина, входно антре и баня с тоалетна.  Дневната от 24,5 кв.м. е с  трапезария и кухненски бокс. Това е доста популярен в последно време архитектурен подход, който позволява свързване на няколко функционални зони в рамките на една и съща стая. По този начин се постига максимално оптимизиране на вътрешното пространство на къщата.

Сглобяемата къща е изградена с дървена носеща конструкция като захващанията между отделните лементи са посредством винтови и стоманени планки. Конструкцията на сглобяемата къща е допълнително укрепена посредством диагонали в ъглите Облицовката на носещата конструкция е с ОСБ 3-15 мм, което придава допълнителна стабилност на цялата сграда. За външна изолация е използван 100 мм. ЕПС с плътност 15-18 кг/м3. Дограмата е петкамерна с 32 мм стъклопакет четири сезона. Отвътре къщата е завършена с минерална вата Knauf ekoroll 100 мм. и два пласта гипсокартон на размината фуга.

Покрива на къщата е четирискатен вентилиран като за покривно покритие са izpolzwani керамични керемиди „Младост“ характерни с високи якостни показатели, добър дизаин и конкурентна цена.