10 + 14 =

Построена сглобяема къща Хубав дом с РЗП 197 кв.м. Къщата се сътои от: три спални две от които по 12 кв.м.и една 16 кв.м. , входно антре, една баня с големина 5,40 кв.м.  плюс мокро помещение. На юг е изградена просторна дневна с големина 41,16 кв.м. От дневната се излиза на покрита веранда със застроена площ 33,25 кв.м. От северната част на къщата е разположен гараж за две коли с площ 49 кв.м., което е от същесдтвено значение за цялостната функционалност на сградата.

 Къщата е с дървена монолитно-скелетногредова носеща конструкция, като отделните елементи са захванати посредством винтове и планки,което придава необходимата здравина на цялата конструкция. Облицовката на къщата е осъществена чрез Rigips Glasrock X, които са плоскости от ново поколение специално разработени за външно приложение. Сглобяемата къща е изолирана с EPS 100 mm.  с плътност 15-18 кг/м3. Къщата отвътре е изолирана с каменна вата с плътност 50 кг/м3 с дебелина 15 см. Така получената външна стена е с дебелина 30 см. , което напъно обезпечава топлоизолационните свойства на сградата. Използваната дограма е цвят венге пет камерна със стъклопакет 32 мм. четири сезона. За гарантиране топлоизолацонните свойства на подпокривното пространство е положена каменна вата с дебелина 20 см. 

Сглобяемата къща е с четирискатен покрив, а за покивно покритие саизползвани керамични керемиди Тондах Винеам с цвят естествен.